Ajankohtaista

Grillikausi lähestyy

Ulkona käytettävät ruuanvalmistusvälineistö saavat uuden ja hygieenisen elämän uudistamalla puiset tai muoviset osat luonnonkivellä tai Dektonilla.

Dekton ja Silestone uutuudet syksy 2018

DEKTON UUTUUDET

Kreta_laos
Kreta Industrial-sarja
Klassisten sementtilattioiden innoittamana Kreta värissä on tasainen ja rauhallinen kuviointi, jossa tummemmat ja vaaleammat alueet yhdistyvät. Matta viimeistely ja kaunis harmaa sävy soveltuu kaikenlaisiin ympäristöihin.

Laos Industrial-sarja
Laos värin tumma sävy ja kuluneen näköinen kuviointi heijastaa persoonallisuutta ja innovatiivisuutta, joka on tänään erityisen trendikästä. Miellyttävä lämmin harmaa ja pehmeän tuntuinen matta pinta on ihanteellinen valinta nykyaikaisiin tiloihin.

Lunar_soke
Lunar Industrial-sarja
Teollisen estetiikan innoittamana Lunar on perinteisen sementin uudelleen tulkinta. Sillä on hienostunut kuviointi, jossa valkoisella pohjasävyllä kuvioit ja tausta yhdistyvät täydellisesti.

Soke Industrial-sarja
Kuviot ja värit ovat suunniteltu huolellisesti klassisten sementtilattioiden innoittamana. Monipuolinen Soke on täynnä yksityiskohtia, jossa pohjaväri on usean harmaan yhdistelmä ja kuviointi elävä aina aidon sementin halkeamia myöden.

Vera_kira
Vera Natural-sarja
Verassa on teollisen sementtinen harmaa pohjaväri. Sen vaaleampi kuviointi kunnioittaa luonnonkiven kauniita epätarkkuuksia kaikissa eri ikääntymisvaiheissa. Vera yhdistää tyylikkäästi molemmat elementit.

Kira Natural-sarja
Aidon marmorin (Gris Pulpis) innoittamana Kira on monipuolinen ja tyylikäs. Pohjavärissä on maanläheisiä sävyjä. Hienostunut kuviointi luo valoisuutta ja ajattomuutta. Sileä matta pinta.

 

SILESTONE UUTUUDET

Silverlake_brooklyn
Silver Lake Loft-sarja
Silver Lake on suunniteltu tunnelmaan, joka on teräksinen ja hienostunut, mutta ennen kaikkea rehellinen. Se on ainutlaatuinen, alkuperäinen ja rohkea väri. Sen tyylikkääseen valkoiseen pohjaväriin on sijoitettu kauniita harmaansävyjä pehmeästi. Uusi Raw pinta viimeistely on matta ja antaa teollisen tuntuman.

Brooklyn Loft-sarja
Brooklyn tarjoaa syvän harmaan tunnelman, joka on täynnä kontrasteja. Se on suunniteltu olemaan tilan katseenvangitsija. Se erottuu maalaismaisen ja teollisen luonteensa takia sekä sen puhtaasta ja tyylikkäästä kauneudesta.

Calacatta_desert
Eternal Calacatta Classic Eternal-sarja
Tyylikäs ja hienostunut uudelleen tulkinta halutusta aidosta Calacatta marmorista. Yhtenäiset harmahtavat suonet liittyvät läpikuultavasti neutraaliin pohjaväriin.

Desert Silver Eternal-sarja
Desert Silver on suunniteltu klassisen marmoritrendin innoittamana. Hienot ja selkeät valkoiset rypistyneet suonet kulkevat läpi jäisen harmaan pohjavärin. Tasapainoinen ja yhtenäinen tunnelma.

Emperador_marfil
Eternal Emperador Eternal-sarja
Aidon marmorin innoittama Emperadorin pohjaväri on maanläheinen ja lämmin tupakan ruskea. Sen suonet ovat kermaisia ja siinä on ripaus ylellistä kimalletta sekä läpikuultavia kiteitä.

Eternal Marfil Eternal-sarja
Aidon Marfil marmorin uusinta tulkinta. Kermainen pehmeä pohjasävy antaa lämpimän tunnelman ympäristöön. Elävyyttä ja luonnollisuutta tuovat tummemmat rosoiset raidat satunnaisesti sijoittuneina. Kaunis ja ajaton valinta.

Eternal_Bianco_Calacatta
Eternal Bianco Calacatta Eternal-sarja
Uudelleen tulkittu aito Calcacatta marmori kvartsin muodossa helppohoitoisena. Suuret yhtenäiset rosoiset vaalean harmaat raidat sijoittuvat satunnaisesti puhtaan valkoiselle pohjavärille. Kotiin sijoitettuna luo ympäristöönsä raikkautta, rauhallisuutta ja arvokkuutta.